Sila jawab 5 soalan mengenai nama pertama anda: Nama anda:
Selamat datang ke nama-nama-bayi.ʍ.com!
Di sini anda akan menjumpai maklumat yang menarik kira-kira lebih 100,000 nama! Seperti makna, asal-usul dan populariti nama anda sendiri.
Adakah anda sedang mencari nama yang bagus untuk bayi anda? Maka ini adalah tempat yang betul. Nama-nama-bayi.ʍ.com adalah laman web nama-nama bayi yang paling lengkap di negeri anda!

Cari nama dari huruf

ahin
Komen terkini
Faizal29-01
mcm mainstream je nama ini namun terdengar jantan sbab banyak kali nama faizal tu macam lelaki kuat
Asir29-01
I suka nama I namun bila I melancong ke negeri lain banyak kali orang fikir I ni org Arab sbab nama I ni macam nama Arab.
Cheryl29-01
My father tu cina but my mother tu melayu. I punya perangai melayu namun nama I begitu cina.
Cheryl ni nama yang amat comel, terkadang orang fikir I ni macam gadis comel macam tu
Helmi29-01
Banyak kawan kawan saya panggil saya moklis kerana nama bapak saya tu moklis, namun tak apa, saya baru tahu erti nama saya ternyata begitu dalam dan baik.
Lily29-01
Nama yang teramat umum even di negara negara luar. Amatlah mudah mengingat nama I ni
Ella29-01
Teramat banyak terima kasih pada ibu yang telah memberikan nama cantik ni pada Ella.
Siti29-01
Amat cantik dan teramat popular. I sgt suka dengan nama I walau terkadang I fikir banyak kali pompuan kat Malaysia ni punya nama yang sama.
Aai13-01
biasanya dikaitkan dgn watak gadis comel, kecil berbanding kawan-kawannya dalam komik hahaha
Iban30-12
nama fb kalau digabungkan
Edo20-12
keren
Edo20-12
keren
Izleen26-11
Senang di sebut
Nama yang cantik
Nik Farah Nasuha19-10
malaysia
Zafirah 4-09
sangat suka
Zafirah 4-09
sangat suka
Zafirah 4-09
sangat suka
Zafirah 4-09
sangat suka
Noburu 4-07
saya nak nama yang cantik
Iban 7-06
Ok juga
Comel23-05
tiada
Fakhrusy22-04
Agak unik
Siti Maisarah 2-12
malaysaia
Eiyta 7-10
Eiyta
Eiyta 7-10
Eiyta
Julia 9-08
Saya sangat menyukai nama tersebut
Shaitan 2-07
Sya benci nama saya . Orang suka ejek saya. Orang kata saya anak syaitan.
Ilya27-06
Nama saya sedap didengar
Alista17-05
kenya
Gunawan22-02
nama bagus
Anna 2-01
malaysia
Connie Desy29-12
hmmmm okay lah...
Iban10-12
APAKAH MAKSUD NAMA SAYA
Levina 4-11
malaysia
Cornelia24-10
biasa biasa sahaja..awesome..
Goku29-09
tiada
Yul Febrita 6-07
Satusatunya nama yg tersusun dan beda huruf
Zafirah25-06
Hm adaa, Rasa macam nama saya pelik. Tapi apa pun saya bersyukur diberikan nama
Nasrat 5-06
nama yang unik
Suzana24-05
Saya suka nama Saya
Brettanie14-04
Tiada